Početna Aktuelnosti Najava događaja Republika Srpska na petom jubilarnom „Beogradskom manifestu“
El. pošta Štampa PDF
23.05.2019.god.
Republika Srpska na petom jubilarnom „Beogradskom manifestu“

Jubilarni, peti po redu, Festival destinacija, manifestacija i degustacija „Beogradski manifest“ biće svečano otvoren u petak, 24. maja, u 15 sati na velikoj pozornici kod spomenika Pobednik na Beogradskoj tvrđavi.

Svečanom otvaranju prisustvovaće direktor turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović, predstavnici Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

U saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske, Turistička organizacija Republike Srpske već treću godinu zaredom učestvuje na „Beogradskom manifestu“, najvećem regionalnom festivalu turističkih destinacija i manifestacija.

U okviru festivala, Turistička organizacija Republike Srpske učestovaće na trećem po redu Turističkom forumu Privredne komore Srbije i Ambasade Crne Gore na temu „Novi trendovi u turizmu“, koji će se održati u petak, 24. maja, u 17.30 sati.

Na panel diskusiji posvećenoj inovacijama u turizmu direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović predstaviće Festival mladih „Dril end čil“, Vizitor centar „Pecku“, Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF), Olimpijski centar „Jahorinu“ i alpin koster (alpine coaster), ljetnu atrakciju Jahorine.

U subotu, 25. maja, u 15.55 na centralnoj festivalskoj bini biće prikazan novi promotivni video Republike Srpske i popularni promotivni video „Dril end čil“ festivala.

Tokom trajanja „Beogradskog manifesta“, u okviru pagode/štanda Turističke organizacije Republike Srpske predstaviće se Olimpijski centar „Jahorina“, Banja Vrućica, Etno selo „Stanišići“ i Vinarija „Pajić“.

Olimpijski centar „Jahorina“ prezentovaće ljetnu turističku sezonu i nove projekte na olimpijskoj ljepotici, kao što su alpin koster i izgradnja kabinske žičare – gondole, a pripremio je i nagradnu igru „Točak sreće“, kao i vrijedne nagrade za najsrećnije posjetioce.

„Beogradski manifest“, koji će trajati do nedjelje, 26. maja, osmišljen je tako da se posjetiocima što vjernije prenese autentičan duh i atmosfera, kao i kulturne i turističke vrijednosti Srbije i regiona.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2861
Broj pregleda članka : 4309725
Imamo 72 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

03.02.2020.god.
Promocija knjige Luke Nikolića „Ratna dejstva Užičke vojske 1914. godine“
Opširnije...
 
28.01.2020.god.
Raspisan osmi konkurs za književnu nagradu Izvor 2020.
Opširnije...

Prethodni događaji

05.02.2020.god.
Održana promocija knjige „Ratna dejstva Užičke vojske u 1914. godini“
Opširnije...
 
26.01.2020.god.
U kvizu „Nemanjići“ Bilećani osvojili drugo mjesto!
Opširnije...
Преузмите Билтен