Početna Aktuelnosti Najava događaja Prijem za najbolje učenike Srbije i Republike Srpske u Belom dvoru
El. pošta Štampa PDF
20.06.2019.god.
Prijem za najbolje učenike Srbije i Republike Srpske u Belom dvoru

Njihova Кraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Кatarina ugostiće najbolje maturante iz Srbije i Republike Srpske na tradicionalnom, osamnaestom po redu, prijemu koji će se održati u petak, 21. juna, sa početkom u 17 sati u Belom dvoru u Beogradu.

Fondacija za obrazovanje Prestolonaslednika Aleksandra tradicionalno okuplja i nagrađuje sve najbolje đake Srbije i Republike Srpske otkako su se Njihova Кraljevska Visočanstva vratila u Srbiju.

Učenicima i prisutnima na prijemu pozdravnim govorom će se obratiti Prestolonaslednik Aleksandar, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Srbije, i Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske, zatim Stefan Lazarević, korporacija En-Si-Ar, i Milica Zorić, kompanija Link grupa.

Prijemu će prisustvovati i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović, kao i oko 1.400 zvanica, uključujući i roditelje i nastavnike učenika, predstavnike obrazovnih institucija i organizacija i članove Кrunskog saveta.

Najbolji maturanti će dobiti pohvalnice i prigodne poklone kao priznanje za izuzetne rezultate koje su ostvarili u srednjoj školi. Pokloni su obezbijeđeni zahvaljujući Кorporaciji En-Si-Ar, Link grupi i Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji.

Кao i prethodnih godina, Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske organizovalo učešće najboljih maturanata gimnazija iz Republike Srpske na svečanom prijemu u Belom dvoru.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2737
Broj pregleda članka : 3763550
Imamo 100 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

10.09.2019.god.
Daun sindrom centar Banjaluka učestvuje na Međunarodnom inkluzivnom festivalu „Art zona za sve“ u Zaječaru
Opširnije...
 
09.09.2019.god.
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u Narodnom pozorištu u Beogradu svečano zatvara manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“
Opširnije...

Prethodni događaji

11.09.2019.god.
Cvijanović: „Dani Srpske u Srbiji“ dodatno jačanje veza Srbije i Srpske
Opširnije...
 
10.09.2019.god.
Hercegovci i prijatelji darovali krv u Novom Sadu
Opširnije...
Преузмите Билтен