Početna Aktuelnosti Najava događaja Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u Narodnom pozorištu u Beogradu svečano zatvara manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“
El. pošta Štampa PDF
09.09.2019.god.
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u Narodnom pozorištu u Beogradu svečano zatvara manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“

U utorak, 10. septembra, u 20 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu predsjednica Republike Srpske gospođa Željka Cvijanović svečano će zatvorti manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“, koja je ove godine imala 24 programa u više od 30 izvođenja u 21 gradu i opštini u Srbiji.

Prije obraćanja predsjednice Republike Srpske, prisutne će u ime organizatora manifestacije pozdraviti šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji gospodin Mlađen Cicović.

U umjetničkom dijelu programa biće cjelovečernji koncert Banjalučke filharmonije. Dirigovaće Vesna Šouc-Tričković, a kao solisti nastupiće operski umjetnici Snežana Savičić-Sekulić i Dunja Simić, soprani, i bariton Vasa Stajkić.

Završnog dana manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u utorak, 10 septembra, programi će prethodno biti održani i u Požarevcu i Sremskoj Mitrovici.

U Požarevcu će u 18 sati u Centru za kulturu (Jovana Šerbanovića 1) prvak Beogradskog dramskog pozorišta, glumac Slobodan Ćustić izvesti monodramu „O glumatanju“. Slobodan Ćustić će govoriti o ljubavi, dostojanstvu, o porodici, o djeci, o odrastanju i odraslima.

U Sremskoj Mitrovici će u 18 sati u Biblioteci „Gligorije Vozarević“ (Vuka Кaradžića 1) biti održano književno veče pisaca iz Republike Srpske. Predstaviće se Jovanka Stojčinović Nikolić i Ranko Pavlović. Voditelj književne večeri je Željka Avrić.

Program manifestacije možete pogledati OVDJE.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2790
Broj pregleda članka : 3951822
Imamo 72 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.11.2019.god.
Кonferencija za medije: Internacionalni festival studentskih pozorišta „Кestenburg“
Opširnije...
 
26.10.2019.god.
U nedjelju promocija knjige Ptice i druge drame Sanje Savić
Opširnije...

Prethodni događaji

27.10.2019.god.
Uspješan nastup Republike Srpske na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
Opširnije...
 

27.10.2019.god.
Povelje uspjeha na reprezentativnom štandu Republike Srspke na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Opširnije...
Преузмите Билтен