Početna Aktuelnosti Najava događaja Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u Narodnom pozorištu u Beogradu svečano zatvara manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“
El. pošta Štampa PDF
09.09.2019.god.
Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sutra u Narodnom pozorištu u Beogradu svečano zatvara manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“

U utorak, 10. septembra, u 20 sati u Narodnom pozorištu u Beogradu predsjednica Republike Srpske gospođa Željka Cvijanović svečano će zatvorti manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“, koja je ove godine imala 24 programa u više od 30 izvođenja u 21 gradu i opštini u Srbiji.

Prije obraćanja predsjednice Republike Srpske, prisutne će u ime organizatora manifestacije pozdraviti šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji gospodin Mlađen Cicović.

U umjetničkom dijelu programa biće cjelovečernji koncert Banjalučke filharmonije. Dirigovaće Vesna Šouc-Tričković, a kao solisti nastupiće operski umjetnici Snežana Savičić-Sekulić i Dunja Simić, soprani, i bariton Vasa Stajkić.

Završnog dana manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u utorak, 10 septembra, programi će prethodno biti održani i u Požarevcu i Sremskoj Mitrovici.

U Požarevcu će u 18 sati u Centru za kulturu (Jovana Šerbanovića 1) prvak Beogradskog dramskog pozorišta, glumac Slobodan Ćustić izvesti monodramu „O glumatanju“. Slobodan Ćustić će govoriti o ljubavi, dostojanstvu, o porodici, o djeci, o odrastanju i odraslima.

U Sremskoj Mitrovici će u 18 sati u Biblioteci „Gligorije Vozarević“ (Vuka Кaradžića 1) biti održano književno veče pisaca iz Republike Srpske. Predstaviće se Jovanka Stojčinović Nikolić i Ranko Pavlović. Voditelj književne večeri je Željka Avrić.

Program manifestacije možete pogledati OVDJE.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2912
Broj pregleda članka : 4494708
Imamo 79 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

11.03.2020.god.
Svečano otvaranje izložbe „Stigla korpusna“ u Domu Vojske Srbije
Opširnije...
 
10.03.2020.god.
Кonferencija za medije povodom izložbe „Stigla korpusna“
Opširnije...

Prethodni događaji

13.03.2020.god.
Otvorena izložba „Stigla korpusna“ u Domu Vojske Srbije
Opširnije...
 
12.03.2020.god.
Održana konferencija za medije povodom izložbe „Stigla korpusna“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму