Početna Aktuelnosti Najava događaja U petak promocija edicije „Ovjenčani“ i prvog broja časopisa „Žurnal“
El. pošta Štampa PDF
24.10.2019.god.
U petak promocija edicije „Ovjenčani“ i prvog broja časopisa „Žurnal“

Petog dana nastupa Republike Srpske na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, u petak, 25. oktobra, predstaviće se osam izdavača iz Republike Srpkse.

U 13 sati u sali „Ivo Andrić“ (hala 1A) Fakultet bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci predstaviće prvi broj časopisa „Žurnal“. Na promociji će govoriti dr Stevo Jaćimović, dr Milan Lipovac, dr Velibor Lalić, dr Predrag Ćeranić i Aleksandar Pavić.

U 14 sati na platou Beogradskog sajma (hala 1A) biće održana promocija edicije „Ovjenčani“ - izabranih djela dobitnika nagrada „Skender Кulenović“ i „Кnjiževni vijenac Кozare“: Ljubomira Simovića, Matije Bećkovića, Milosava Tešića, Ljubivoja Ršumovića i Dragana Кolundžije, u izdanju Narodne biblioteke „Ćirilo i Metodije“ i Gradske uprave Prijedor. Na promociji učestvuju Mladenko Sadžak, Andrea Marić, Goran Maksimović i autori.

Na štandu Predstavništva Republike Srpske (hala 2, nivo A) biće održano sljedećih šest promocija.

U 15 sati izdavačka kuća „Art print“ iz Banjaluke predstaviće (P)Oglede Nataše Glišić. Na promociji će govoriti prof. dr Ivan Pravdić, dr Zoran Đerić i autorka.

U 15.30 Zavičajni muzej Gradiška predstaviće knjigu Bojana Vujčića Bosanska Gradiška i okolina u Prvom svjetskom ratu. Na promociji će govoriti Vera Vujčić, Dejan Jovanović i autor.

U 16 sati SPКD „Prosvjeta“ Glavni odbor Istočno Sarajevo predstaviće knjigu Željka Grujića Otadžbina i oceubice. O knjizi će govoriti akademik Ranko Popović, doc. dr Vladan Bartula i autor.

U 16.30 „AS Oglas“ Zvornik predstaviće romane Željka Nestorovića Nasleđe, Mladena Radonjića TAŠEzonija i Borke Milinčić Sledi put svoga srca; i zbirke priča Ane Tikveša Žena s maramom i Đorđa Maksimovića Stvorenja mračnog sata. Na promociji će govoriti Dejan Spasojević i Nevena Milosavljević.

U 17.30 Narodna biblioteka Doboj predstaviće roman Lidije Žarić Sužanj. Na promociji će govoriti Slavica Gostimirović i autorka. Voditelj promocije je Ivana Bukejlović.

U 18 sati biće održana promocija knjiga, monografija i stručnih radova Nezavisnog univerziteta Banja Luka. O knjigama će govoriti profesor Radmila Čokorilo. Moderator promocije je Nikolina Blagojević.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3239
Broj pregleda članka : 9164227
Imamo 193 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.10.2021.god.
Promocija Olimpijskog centrа Jahorina u Novom Sadu
Opširnije...
 
08.10.2021.god.
Počinje jubilarni „Šopen fest"
Opširnije...

Prethodni događaji

13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića
Opširnije...
 
12.10.2021.god.
Svečano otvoren „Šopen fest“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму