Početna Aktuelnosti Najava događaja Treće „Veče Jahorine“ u Beogradu
El. pošta Štampa PDF
12.11.2019.god.
Treće „Veče Jahorine“ u Beogradu

U organizaciji Olimpijskog centra Jahorina i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, u srijedu, 13. novembra, u 21 sati u Beogradu, u restoranu „Lafajet“ (Beton hala), biće održano treće po redu „Veče Jahorine“, na kojem će, u prisustvu uglednih zvanica iz političkog i javnog života Srpske i Srbije, biti predstavljeni dosadašnji rezultati u radu na vraćanju starog sjaja Olimpijskog centra „Jahorina“ i planovi za zimsku sezonu.

Skup će pozdraviti predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra „Jahorina“ Nedeljko Elek, generalni direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

Olimpijska ljepotica Jahorina oborila je sve rekorde u broju posjeta tokom zimske i ljetne sezone 2018/2019. i vratila je stari sjaj. Brojni projekti na unapređenju skijališta i zabavnog programa realizovani su tokom prethodne sezone, a na svečanosti će, uz predstavljanje planova za predstojeću sezonu, biti najavljeni i koncerti velikih domaćih zvijezda.

Prema riječima organizatora „Veče Jahorine“ u Beogradu je događaj od izuzetne važnosti za OC „Jahorina“ jer predstavlja veče proslave ogromnog uspjeha postignutog u godini na izmaku, ali i promovisanja novih ideja i budućih projekata na Jahorini.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2984
Broj pregleda članka : 4843254
Imamo 88 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

29.06.2020.god.
Sutra tradicionalna priznanja NJ.K.V. Prestolonasljednika Aleksandra
Opširnije...
 
16.06.2020.god.
20. Zavičajni zbor u Bukovcu
Opširnije...

Prethodni događaji

30.06.2020.god.
Tradicionalno priznanje najboljiim maturantima srednjih škola Srbije i Republike Srpske ni pandemija virusa konora nije prekinula
Opširnije...
 
20.06.2020.god.
20. Zavičajni zbor u Bukovcu: U nasleđe mladima
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму