Početna Aktuelnosti Najava događaja Treće „Veče Jahorine“ u Beogradu
El. pošta Štampa PDF
12.11.2019.god.
Treće „Veče Jahorine“ u Beogradu

U organizaciji Olimpijskog centra Jahorina i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, u srijedu, 13. novembra, u 21 sati u Beogradu, u restoranu „Lafajet“ (Beton hala), biće održano treće po redu „Veče Jahorine“, na kojem će, u prisustvu uglednih zvanica iz političkog i javnog života Srpske i Srbije, biti predstavljeni dosadašnji rezultati u radu na vraćanju starog sjaja Olimpijskog centra „Jahorina“ i planovi za zimsku sezonu.

Skup će pozdraviti predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra „Jahorina“ Nedeljko Elek, generalni direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

Olimpijska ljepotica Jahorina oborila je sve rekorde u broju posjeta tokom zimske i ljetne sezone 2018/2019. i vratila je stari sjaj. Brojni projekti na unapređenju skijališta i zabavnog programa realizovani su tokom prethodne sezone, a na svečanosti će, uz predstavljanje planova za predstojeću sezonu, biti najavljeni i koncerti velikih domaćih zvijezda.

Prema riječima organizatora „Veče Jahorine“ u Beogradu je događaj od izuzetne važnosti za OC „Jahorina“ jer predstavlja veče proslave ogromnog uspjeha postignutog u godini na izmaku, ali i promovisanja novih ideja i budućih projekata na Jahorini.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3239
Broj pregleda članka : 9165010
Imamo 168 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.10.2021.god.
Promocija Olimpijskog centrа Jahorina u Novom Sadu
Opširnije...
 
08.10.2021.god.
Počinje jubilarni „Šopen fest"
Opširnije...

Prethodni događaji

13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića
Opširnije...
 
12.10.2021.god.
Svečano otvoren „Šopen fest“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму