Početna Aktuelnosti Najava događaja Teodora Petrović iz Bijeljine osvojila treću nagradu na konkursu Društva „Sveti Sava“
El. pošta Štampa PDF
24.01.2020.god.
Teodora Petrović iz Bijeljine osvojila treću nagradu na konkursu Društva „Sveti Sava“

Na tradicionalnom Svetosavskom konkursu za književne radove učenika osnovnih i srednjih škola i likovne radove učenika osnovnih škola Srbije, Srpske i dijaspore, koje svake godine, uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji raspisuje i sprovodi Društvo „Sveti Sava“, Teodora Petrović, učenica osmog razreda osnovne škole „Sveti Sava”, iz Bijeljine, osvojila je treću nagradu na temu „Pred ikonom Svetog Save“.

Na ovogodišnji literarni konkurs pristigao je ukupno 141 rad, 89 radova iz osnovnih škola i 52 rada iz srednjih škola.

Veliku nagradu, za posebno nadahnut rad, koji se izdvaja svojim kvalitetom i vrijednošću bez obzira na uzrast, dobila je Jovana Babić, učenica četvrtog razreda Tehničke škole „Ivan Sarić“ iz Subotice.

Svečano uručenje svetosavskih književnih nagrada biće na Svetosavskoj svečanosti sutra (25. januara) u 11 sati u velikoj sali Narodne biblioteke Srbije.

Кonkurs Društva „Sveti Sava“ za najbolje slike, grafike, crteže, skulpture, bareljefe i kolaže učenika osnovnih škola u Republici Srpskoj, Srbiji i dijaspori na temu: „Savin put dug osam vijekova“ je odložen za narednu godinu, jer je stigao mali broj radova pa je iz društva odlučeno da se ove godine ne dodijele nagrade, te da se pristigli radovi ostave za ocjenjivanje u narednoj godini kada se očekuje veća zainteresovanost učenika.

Кonkurs za nagrade u 2021. godini sve osnovne škole u Republici Srpskoj, Srbiji i dijaspori, dobiće u četvrtak, 10. septembra, ove godine.

Rezultate konkursa možete pogledati OVDJE.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3239
Broj pregleda članka : 9164417
Imamo 137 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.10.2021.god.
Promocija Olimpijskog centrа Jahorina u Novom Sadu
Opširnije...
 
08.10.2021.god.
Počinje jubilarni „Šopen fest"
Opširnije...

Prethodni događaji

13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića
Opširnije...
 
12.10.2021.god.
Svečano otvoren „Šopen fest“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму