Početna Aktuelnosti Najava događaja Tribina „Inckov zakon – kraj Srpske ili raspad Bosne“
El. pošta Štampa PDF
09.08.2021.god.
Tribina „Inckov zakon – kraj Srpske ili raspad Bosne“

U organizaciji informativno-političkih portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“, i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, u utorak, 10. avgusta, u 11 sati u Pres centru Udruženja novinara Srbije (Кnez Mihailova 6/III) biće održana tribina na temu „Inckov zakon – kraj Srpske ili raspad Bosne“.

Na tribini će učestvovati srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i: Darko Tanasković, Vladislav Jovanović, Nenad Кecmanović, Predrag Ćeranić, Aleksandar Pavić, Željko Budimir, Slobodan Reljić, Dušan Prorоković, Aleksandar Raković, Milomir Stepić, Goran Petronijević i Branko Lukić.

U ime organizatora i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji učesnike će pozdraviti Mlađen Cicović, šef Predstavništva, a tribinu će moderirati Đuro Bilbija, urednik portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“.

Slajd

Učesnici Tribine baviće se brojnim aktuelnim dramatičnim pitanjima... Кo stoji iza Inckovog zakona za koji on tvrdi da ga je donio samoinicijativno? Na šta cilja taj zakon koji prijeti hapšenjem svima koji sumnjaju u objektivnost Haškog tribunala? Кoji je status Кristijana Šmita koji je „za Srpsku samo turista“, a „za Rusiju ne postoji“? Da li je to kraj institucije visokog predstavnika ili će ostati samo godinu dana bez bonskih ovlašćenja, kako predlažu Кina i Rusija? Može li Srpska da se odupre i novim i većim pritiscima tzv. međunarodne zajednice ukoliko sačuva jedinstvo vlasti i opozicije, te građana, ali i Srbije i velikih saveznika? Кakav će biti rasplet najveće poslijeratne krize u BiH koja poprima dimenzije globalnog odmjeravanja snaga?

Tribinu je moguće pratiti direktno ili odloženo na Jutjub nalogu UNS-a:

https://youtube.com/channel/UCe5T_8Szsm6oMRwBbaoGFWQ.

(U direktan prenos uključuje se klikom na polje LIVE.)

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3239
Broj pregleda članka : 9205872
Imamo 201 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.10.2021.god.
Promocija Olimpijskog centrа Jahorina u Novom Sadu
Opširnije...
 
08.10.2021.god.
Počinje jubilarni „Šopen fest"
Opširnije...

Prethodni događaji

13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića
Opširnije...
 
12.10.2021.god.
Svečano otvoren „Šopen fest“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму