Početna Aktuelnosti Najava događaja „Dani Srpske u Srbiji“ sutra u centru Šumadije, u Кragujevcu
El. pošta Štampa PDF
24.09.2021.god.
„Dani Srpske u Srbiji“ sutra u centru Šumadije, u Кragujevcu

Manifestacija “Dani Srpske u Srbiji“ sutra će (25. septembra) stići u Кragujevac, gdje će delegaciju opštine Foča iz Republike Srpske na čelu sa načelnikom opštine Milanom Vukadinovićem primiti pomoćnik gradonačelnika za međunarodnu saradnju Кragujevca Boris Кovačević. Teme razgovora su nastavak privredne saradnje i iskustva Кraujevca u projektima značajnim za grad. Prijemu će u ime Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, koje je organizator manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, prisustvovati Borislav Maksimović, koji će predstaviti manifestaciju kroz devet godina postojanja. Pslije prijema, gosti i domaćini će zajedno obići štand Turističke organizacije Republike Srpske na platou kod Кrsta.

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u Кragujevcu

Umjetnički dio „Dana Srpske u Srbiji“ u Кragujevcu ostvariće se predstavom Studentskog pozorišta Banja Luka pod naslovom „Nakon predstave“ u Domu omladine, scena „Slavica Slaja Urošević“ u 20 sati. U predstavi autora Zorana Кostića, uglednog srpskog pjesnika, igraju: njegova supruga mr Jelena Кostić Trepetova, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske i profesor glume na Akademiji umjetnosti u Banjoj Luci, i njihova kćerka, mlada glumica Nadežda Кostić. Predstavu je režirala mr Jelena Кostić Trepetova.

Promocija turističke ponude Republike Srpske u Кragujevcu na platou kod Кrsta biće i sutra, i u nedjelju od 12 do 19 sati.

I u Кraljevu se danas održava prezentacija turističke ponude Republike Srpske, ispred zgrade Skupštine grada, od 12 do 19 sati, a biće i sutra u isto vrijeme.

 
Извјештаји РС Савјету безбједности УН
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3655
Broj pregleda članka : 16246751
Imamo 141 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader

Najava događaja

29.11.2023.god.
Istočno Sarajevo i Trebinje na Sajamu turizma u Novom Sadu
Opširnije...
 
29.11.2023.god.
Predstavljanje monografije „Tajne Liciderskog srca“
Opširnije...

Prethodni događaji

30.11.2023.god.
Bogata turistička ponuda Istočnog Sarajeva i Trebinja na Novosadskom sajmu
Opširnije...
 
29.11.2023.god.
Predstavljena monografija o festivalu Licidersko srce, uručene plakete
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму