Početna Aktuelnosti Najava događaja Svečano uručenje „Posebnog priznanja za razvoj i unapređenje sportske saradnje Srbije i Republike Srpske“
El. pošta Štampa PDF
24.01.2022.god.
Svečano uručenje „Posebnog priznanja za razvoj i unapređenje sportske saradnje Srbije i Republike Srpske“

U Ruskom centru za nauku i kulturu „Ruski Dom“ (Kraljice Natalije 33, Beograd), 26. januara 2022. godine u 13 časova biće upriličeno svečano uručenje „Posebnog priznanja za razvoj i unapređenje sportske saradnje Srbije i Republike Srpske“, koje dodjeljuje Savez za sport i rekreaciju Republike Srpske i Biciklistički savez Republike Srpske.

Vlade Republike Srbije i Republike Srpske proglasile su Međunarodnu biciklističku trku „Beograd - Banjaluka“ za događaj od najveće važnosti za saradnju Srbije i Srpske u oblasti sporta, a najzaslužniji koji su doprinjeli da trka opstane evo već 16. godinu, biće nagrađeni. Organizaciju ovog događaja podržale su institucije Republike Srpske i Srbije, te gradovi domaćini, a oni koji će dobiti priznanje između ostalih su: Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Republike Srbije, Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Mlađen Cicović, šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Božidar Maljković, predsjednik Olimpijskog komiteta Republike Srbije, Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika Beograda i domaćin događaja Jevgenij Aleksandrovič Baranov, direktor Ruskog centra za nauku i kulturu.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3336
Broj pregleda članka : 11302548
Imamo 184 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

24.05.2022.god.
U Ruskom domu projekcija dokumentarnog igranog filma „Pečat braće Ljubovića"
Opširnije...
 
23.05.2022.god.
Dani Ćirila i Metodija u Beogradu
Opširnije...

Prethodni događaji

24.05.2022.god.
Učesnici „Dana Ćirila i Metodija" u posjeti Predstavništvu Republike Srpske
Opširnije...
 
24.05.2022.god.
Na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu četiri kompanije iz Srpske
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму