Početna Aktuelnosti Najava događaja Prestolonaslednik Aleksandar nagrađuje najbolje maturante
El. pošta Štampa PDF
29.06.2022.god.
Prestolonaslednik Aleksandar nagrađuje najbolje maturante

Tradicionalni godišnji prijem koji organizuje Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu obilježiće ove godine jubilarno 20 okupljanje najboljih učenika srednjih škola. Među više od 600 najboljih srednjoškolaca nalazi se i 89 učenika iz Republike Srpske.

Jubilarno 20 okupljanje najboljih učenika srednjih škola u Belom Dvoru, u organizaciji Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu

Ceremonija priznanja odabranim učenicima održaće se u četvrtak 30. juna 2022. u 17:00 sati, i biće organizovana putem interneta na Jutjub kanalu https://youtu.be/Bep2ep5lco8 ili na Fejsbuk strani Prestolonaslednika Aleksandra - https://www.facebook.com/Prestolonaslednik.Aleksandar zbog situacije u vezi sa pandemijom KOVID-19, uz obraćanje NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, Branka Ružića, ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Natalije Trivić, ministarke prosvjete i kulture Republike Srpske, Bojane Vasiljević, izvršne direktorke NCR-a za ljudske resurse za region Istočne Evrope, dr Valentina Kuleta, predsednika Link grupe i dr Vladimira Cmiljanovića, srpskog naučnika i predsednika kompanije Svis Rokets AG.

NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar svake godine tradicionalno nagrađuje najbolje srednjoškolce iz Srbije i Republike Srpske. Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira najboljeg maturanta, kojem Fondacija za obrazovanje i kulturu NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i prigodan poklon u znak priznanja za njihove izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi. Pohvalnice i pokloni, zbog epidemioloških mjera, biće poslati učenicima na adrese njihovih škola i uručeni od strane predstavnika škola.

Kao i prethodnih godina, Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji je u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske organizovalo učešće najboljih maturanata srednjih škola iz Republike Srpske na ovoj manifestaciji i preuzeće pohvalnice koje će biti dostavljene preko Ministarstva do najboljih učenika.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3441
Broj pregleda članka : 13207597
Imamo 193 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

24.11.2022.god.
Festival studenskih pozorišta „Кestenburg 2023“
Opširnije...
 
17.11.2022.god.
Sastanak o zaštiti imovinskih prava Srba u Federaciji BiH
Opširnije...

Prethodni događaji

25.11.2022.god.
Otvaranje festivala „Kestenburg“ 19. februara u Beogradu
Opširnije...
 
19.11.2022.god.
Srbi imaju zakonsku mogućnost i moralnu obavezu da spriječe otimanje svoje imovine
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму