Početna Aktuelnosti Najava događaja Četvrta grupa studenata na stručnoj praksi u Srbiji
El. pošta Štampa PDF
28.10.2012.god.
Četvrta grupa studenata na stručnoj praksi u Srbiji

U ponedjeljak, 29. oktobra 2012. godine, u 10.30 sati, sedmoro studenata novinarstva univerziteta u Banjaluci i u Istočnom Sarajevu započeće stručnu praksu u Radio Televiziji Srbije (RTS).

Tokom dvije nedjelje prakse u Medijskom javnom servisu Srbije najbolji studenti žurnalistike iz RS imaće priliku da u praksi provjere teoretska znanja koja su četiri godine sticali na fakultetu, i to u jednoj od najjačih medijskih kuća u regionu.

Stručnu praksu u RTS-u studenti će obavljati u okviru četvrtog dijela realizacije projekta "Stručna praksa i usavršavanje studenata" koji Predstavništvo Republike Srpske organizuje u saradnji sa institucijama u Srbiji i fakultetima iz Republike Srpske.

Predstavništvo studentima koji dolaze iz Republike Srpske na stručnu praksu u Srbiju, pored odličnih uslova u stručno-naučnom smislu, obezbjeđuje smještaj i hranu.

Do sada je Predstavništvo u saradnji sa institucijama u Srbiji uspješno organizovalo stručnu praksu i usavršavanje za studente ekonomije i elektrotehnike univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu.

Projekat "Stručna praksa i usavršavanje studenata" namijenjen je studentima završnih godina fakulteta i postdiplomcima iz Republike Srpske i Srbije. U ovoj fazi projekta stručna praksa se organizuje za studente iz Republike Srpske u Srbiji, a u sljedećoj fazi i studenti iz Srbije će ići na stručnu praksu u Republiku Srpsku.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2992
Broj pregleda članka : 4949106
Imamo 70 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

28.07.2020.god.
Otvaranje Međunarodne umjetničke kolonije „Krčedin 2020"

Opširnije...
 
29.06.2020.god.
Sutra tradicionalna priznanja NJ.K.V. Prestolonasljednika Aleksandra
Opširnije...

Prethodni događaji

03.08.2020.god.
Prvi dio međunarodne umjetničke kolonije u Krčedinu
Opširnije...
 
30.06.2020.god.
Tradicionalno priznanje najboljiim maturantima srednjih škola Srbije i Republike Srpske ni pandemija virusa konora nije prekinula
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму