Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Uručeno priznanje opštini Trebinje
El. pošta Štampa PDF
29.04.2011.god.
Uručeno priznanje opštini Trebinje

Na svečanoj dodjeli nagrada u okviru akcije izbora najuspješnijih u turizmu u Јugoistočnoj Evropi 2010. godine, koja je održana 27. aprila u hotelu “Continental” u Beogradu, opštini Trebinje pripala je nagrada „Zlatna čaša gostoljublja“. Predsjednik Međunarodnog centra za razvoj i unapređenje turizma i ugostiteljstva “SACEN Internacional”, Dragan Gligorijević, uručio je ovo prestižno priznanje načelniku Trebinja Dobroslavu Ćuku.

Priznanja „Turističko srce“ jedna su od najuglednijih strukovnih priznanja koja se tradicionalno dodjeljuju najuspješnijima u oblasti turizma u Jugoistočnoj Evropi. Ovogodišnje pobjednike je izabrao međunarodni žiri nakon obilaska i ocjenjivanja ljetne i zimske turističke sezone u 13 zemalja: Turskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Kipru, Tunisu, Malti i Grčkoj.

Svečanoj dodjeli nagrada, između ostalih, prisustvovala je i Gorana Zlatković ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske i Mlađen Cicović direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Opština Trebinje posljednih godina bilježi porast broja turista koji najčešće posjećuju Hercegovačku Gračanicu, manastir Tvrdoš i Petropavlov manastir. Takođe, turisti sve više posjećuju i Stari grad u kome je smješten Muzej Hercegovine. U posljednje vrijeme zanimljiva turistička destinacija postaju i trebinjske vinarije.

Priznanje opštini Trebinje

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2871
Broj pregleda članka : 4341159
Imamo 67 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

21.02.2020.god.
Ministar Кlokić posjetiće Međunarodni sajam turizma u Beogradu
Opširnije...
 
21.02.2020.god.
Sajam zavičaja u Novom Sadu u subotu 22. februara
Opširnije...

Prethodni događaji

24.02.2020.god.
Održan drugi Sajam zavičaja u Novom Sadu
Opširnije...
 
23.02.2020.god.
Održan drugi Sajam zavičaja u Novom Sadu
Opširnije...
Преузмите Билтен