Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Druga grupa studenata iz RS završila praksu
El. pošta Štampa PDF
27.05.2011.god.
Druga grupa studenata iz RS uspješno završila obuku u Agrobanci a.d. Beograd

U okviru nastavka projekta Stručna praksa i usavršavanje studenata, које  Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji realizuje u saradnji sa “Agrobankom”  a.d. Beograd sedam studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci  uspješno je završilo obuku iz bankarskog poslovanja.  I ovaj put, Predstavništvo je  obezbijedilo uslove za stručnu obuku i praksu i finansiralo kompletan boravak studenata iz RS.  Tokom protekle tri nedjelje studenti su najprije završili obuku u Školskom centru “Agrobanke”, a zatim i stručnu praksu u njenim ekspoziturama.

Direktor Školskog centra “Agrobanke” a.d. Beograd, Velja Trifunović, i direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađen Cicović, uručili su uvjerenja o uspješno završenoj obuci iz bankarskog poslovanja studentima 27. maja 2011. godine u Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji. Tom prilikom Trifunović je  izrazio zadovoljstvo programom i saradnjom koje je Školski centar “Agrobanke” ostvario sa Predstavništvom i pohvalio zainteresovanost, komunikativnost i inventivnost koju su studenti pokazali tokom obavljanja prakse.

U martu mjesecu ove godine u Beogradu je boravila prva grupa studenata iz Republike Srpske.  Sedam studenata Ekonomskog fakulteta Istočno Sarajevo – nastavna linija Bijeljina  uspješno je obavilo tronedjeljnu obuku i stručnu praksu u ekspoziturama Agrobanke a.d. Beograd.

Direktor Predstavništva Mlađen Cicović najavio je da će naredna grupa studenata iz RS koja će doći na praksu u Beograd biti studenti elektrotehnike sa Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Banjoj Luci koji će se obučavati u Institutu "Mihajlo Pupin".  U aprilu ove godine ministarstva prosvete Republike Srpske i Srbije potpisala su sporazum kojim se predviđa da Univerziteti u Istočnom Sarajevu i Banjoj Luci sa Institutom “Mihajlo Pupin” iz Beograda zajednički osnuju Institut “Mihajlo Pupin” u Banjoj Luci.

Druga grupa studenata na praksi u Agrobanci


Projekat Stručna praksa i usavršavanje studenata obavlja se u saradnji sa univerzitetima u Republici Srpskoj i Srbiji, a namijenjen je studentima i postdiplomcima. U početnoj fazi projekta stručna praksa se organizuje za studente iz Republike Srpske, a nakon utvrđivanja konačnog modela biće omogućeno i studentima iz Srbije da obavljaju praksu u kompanijama i institutcijama u Republici Srpskoj.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2992
Broj pregleda članka : 4947289
Imamo 63 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

28.07.2020.god.
Otvaranje Međunarodne umjetničke kolonije „Krčedin 2020"

Opširnije...
 
29.06.2020.god.
Sutra tradicionalna priznanja NJ.K.V. Prestolonasljednika Aleksandra
Opširnije...

Prethodni događaji

03.08.2020.god.
Prvi dio međunarodne umjetničke kolonije u Krčedinu
Opširnije...
 
30.06.2020.god.
Tradicionalno priznanje najboljiim maturantima srednjih škola Srbije i Republike Srpske ni pandemija virusa konora nije prekinula
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму