Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Početak saradnje novinarskih udruženja Republike Srpske i Srbije
El. pošta Štampa PDF
06.06.2011.god.
Početak saradnje novinarskih udruženja Republike Srpske i Srbije

Delegacija Udruženja novinara Republike Srpske, na čelu s predsјednikom udruženja  Draganom Jerinićem (Nezavisne novine), Suzanom Rađen Todorić iz Bijeljine (BN televizija) i Žarkom Markovićem iz Banje Luke (RS Press) zajedno sa generalnim sekretarom Udruženja novinara Srbije Ninom Brajovićem, u petak 3. juna, posjetili su Predstavništvo R.Srpske u Srbiji. Direktor Predstavništva Mlađen Cicović informisao ih je o radu Predstavništva, naglasivši značaj stalnog nastojanja da se privredna, prosvetna, naučna, kulturna, sportska i, evo, saradnja na informativnom polju Srbije i Srpske jača i proširuje.

Posjeta: Udruženje novinara iz RS i Srbije u Predstavništvu

Predstavnici Udruženja novinara Republike Srpske, Dragan Jerinić, Suzana Rađen Todorić i Žarko Marković prije posjete Predstavništvu bili su u radnoj posjeti u Udruženju novinara Srbije i sa generalnim sekretarom Ninom Brajovićem i predsednikom Izvršnog odbora UNS-a Petrom Jeremićem dogovorili moguće oblike i načine saradnje dva udruženja.

Predstavnici dva novinarska udruženja upoznali su direktora Predstavništva RS u Srbiji o dogovorenoj saradnji: gostovanja novinara iz Srpske u Srbiji i iz Srbije u Srpskoj, obuka mladih za veb novinarstvo, kursevi stranih jezika i slične akcije. Takođe su rekli da bi se ta saradnja već ove godine mogla krunisati pridruženim članstvom Udruženja novinara Republike Srpske u Savezu novinarskih udruženja Srbije i Crne Gore, o čemu je na sastanku predstavnika UNRS i UNS razgovarano sa predsednikom Saveza Živoradom Nikolićem.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2880
Broj pregleda članka : 4358390
Imamo 80 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

27.02.2020.god.
U susret devetom Beogradskom Šopen festu
Opširnije...
 
27.02.2020.god.
Šesti prijem povodom Dana Republike Srpske i godišnjice prvog Ustava Republike Srpske
Opširnije...

Prethodni događaji

28.02.2020.god.
Održana tribina „Republika Srpska u svjetlu novih činjenica o građanskom ratu u BiH“
Opširnije...
 
24.02.2020.god.
Кlokić i Cicović obišli izlagače: predstavljanje Srpske na sajmu u Beogradu doprinosi razvoju turizma
Opširnije...
Преузмите Билтен