Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Prijem predstavnika folklora dijaspore
El. pošta Štampa PDF
10.06.2011.god.
Prijem u Predstavništvu RS u Beogradu predstavnika Organizacionog odbora 16. evropske smotre srpskog folklora dijaspore i Srba u regionu

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađen Cicović  primio je danas predstavnike Organizacionog odbora 16. evropske smotre srpskog folklora dijaspore i Srba u regionu. Prijemu su prisustvovali Mićo Ćetković - šef Predstavništva Republike Srpske u Njemačkoj i predsjednik Saveza srpskih udruženja u Njemačkoj, Nenad Milenković - predsjednik Saveza srpskog folklora Švajcarske i predsjednik Organizacionog odbora ovogodišnje Evropske smotre folklora, i  Marinko Vukajlović - sekretar Saveza srpskog folklora Švajcarske i potpredsjednik Organizacionog odbora ovogodišnje Evropske smotre folklora.  Ovogodišnja 16. evropska smotra srpskog folklora dijaspore i Srba u regionu, održava se u Beogradu 11. i 12. juna 2011. godine u Sava centru.

Prijem:predstavnici folklora dijaspore i srba u regionu

Predstavnici organizacionog odbora istakli su da im  je želja da privuku što više naših ljudi da pogledaju šta dijaspora radi. Do sad su na takmičenjima gledali sami sebe, a ovdje im je želja da napune Centar Sava i da vidi Srbija i Beograd čime se bave i kako uče djecu o kulturi i običajima odakle potiču njihovi roditelji.

Na ovogodišnjoj smotri učestvovće kao gosti i dva kulturno- umjetnička društva iz Republike Srpske - KUD „Mladost“ Pale i KUD „Alat“ Trebinje.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2871
Broj pregleda članka : 4341278
Imamo 66 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

21.02.2020.god.
Ministar Кlokić posjetiće Međunarodni sajam turizma u Beogradu
Opširnije...
 
21.02.2020.god.
Sajam zavičaja u Novom Sadu u subotu 22. februara
Opširnije...

Prethodni događaji

24.02.2020.god.
Održan drugi Sajam zavičaja u Novom Sadu
Opširnije...
 
23.02.2020.god.
Održan drugi Sajam zavičaja u Novom Sadu
Opširnije...
Преузмите Билтен