Početna Aktuelnosti Prethodni događaji U beogradskoj „Kasini“ održana promocija nove sezone OC Jahorina
El. pošta Štampa PDF
16.11.2018.god.
U beogradskoj „Кasini“ održana promocija nove sezone OC Jahorina

U organizaciji Olimpijskog centra Jahorina i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji , sinoć je u beogradskom hotelu „Кasina”, u prisustvu više od 1.000 uglednih zvanica iz Srbije i Republike Srpske, tradicionalno obilježeno „Veče Jahorine u Beogradu”, na kojem su predstavljeni dosadašnji rezultati i najavljeni planovi OC Jahorina za predstojeću zimsku sezonu.

Prisutnima se obratio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik RS Milorad Dodik, koji je pozdravio goste, uz poruku da mu je posebno drago što je prisustvovao još jednoj divnoj promociji Olimpijskog centra jer, prema njegovim riječima, Jahorina je važna za sve ljude u Republici Srpskoj, a posebno u Istočnom Sarajevu.

Istakao je da je Jahorina ponovo oživjela, da se razvija i da svake godine dolazi sve više turista, kao i da će ove godine zimska sezona trajati duže, uz brojna dešavanja u kojima će posjetioci uživati.

Predsjednik Dodik je poručio da „ove godine možda neće biti zime, ali će biti sigurno snijega, tako da će svi koji tamo dođu moći da uživaju u sportu”.

Dobrodošlicu zvanicama poželio je i direktor OC Jahorina Dejan Ljevnajić i zahvalio svima koji su doprinijeli zajedničkom uspjehu Jahorine.

Ljevnajić je rekao je da Jahorina u regionu ima najbolji odnos u pogledu kvaliteta i cijene usluga.

„Iza nas su veliki radovi, velike investicije i sa ponosom možemo da kažemo da Jahorina više nikada neće imati problem sa snegom. Mi sada garantujemo 120 dana skijanja jer smo izgradili najnoviji sistem za osnežavanje i tu smo uvezali ceo ski-centar”, rekao je Ljevnajić.

Dobrodošlicu zvanicama poželio je i direktor OC Jahorina Dejan Ljevnajić

Prema njegovim riječima, na Jahorini je izgrađena i velika akumulacija sa kapacitetom od 75.000 metara kubnih iz koje će se vodom snabdijevati sistem za osnježavanje.

„Izgradili smo sistem vetroustava, novih hiljadu parking mesta, nova dva dečija poligona. Ponosni smo na sve što je urađeno u prethodnih godinu dana”, rekao je Ljevnajić.

On je naveo da će na Jahorini biti organizovano i niz pratećih događaja, podsjetivši da je juče potpisan ugovor da ski-pas sa Jahorine važi u svim ski-centrima Slovenije.

„Otvaramo sistem za osnežavanje 1. decembra uz koncert Svetlane Ražnatović”, rekao je Ljevnajić, najavivši da će do kraja godine gostovati grupa „Crvena jabuka” kao i Lepa Brena 29. decembra.

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović istakao je značaj projekta revitalizacije Olimpijskog centra Jahorina

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović istakao je značaj projekta revitalizacije Olimpijskog centra Jahorina i podsjetio da je ovaj projekat imao bezrezervnu podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsjednice Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović, koji su, prema njegovim riječima, uz rukovodstvo i menadžment Olimpijskog centra, najzaslužniji za to što je Jahorini vraćen stari sjaj.

Direktor Cicović je, takođe, izrazio uvjerenje da će, poslije prezentacije Olimpjiskog centra Jahorina i obraćanja generalnog direktora ovog centra Dejana Ljevnajića, a posebno poslije obraćanja predsjednika Milorada Dodika, prisutni gosti, a kasnije i mnogi drugi sagledati prednosti ove sportsko-turističke destinacije Republike Srpske i odlučiti da dio svog godišnjeg odmora provedu na ovoj olimpijskoj ljepotici Republike Srpske.

Na promociji se okupilo više od 1.000 uglednih zvanica iz Srbije i Republike Srpske

Među istaknutim javnim ličnostima iz Srbije i Republike Srpske koje su prisustvovale sinoćnoj promociji u Beogradu su ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, funkcioner SNSD-a Staša Кošarac, ruski akademik Jelena Guskova, Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, glumac Dragan Jovanović, bivši fudbaler Savo Milošević, generalni direktor FК Crvena zvezda Zvezdan Terzić, pjevačica Snežana Đurišić, voditeljka Snežana Dakić i drugi.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2791
Broj pregleda članka : 3954437
Imamo 85 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.11.2019.god.
Кonferencija za medije: Internacionalni festival studentskih pozorišta „Кestenburg“
Opširnije...
 
26.10.2019.god.
U nedjelju promocija knjige Ptice i druge drame Sanje Savić
Opširnije...

Prethodni događaji

12.11.2019.god.
U subotu u Banjaluci počinje „Кestenburg"
Opširnije...
 
27.10.2019.god.
Uspješan nastup Republike Srpske na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
Opširnije...
Преузмите Билтен