Početna Aktuelnosti Prethodni događaji OC „Jahorina“ i „Skijališta Srbije“ potpisali ugovor o saradnji
El. pošta Štampa PDF
29.11.2018.god.
OC „Jahorina“ i „Skijališta Srbije“ potpisali ugovor o saradnji

Olimpijski centar Jahorina i Skijališta Srbije, potpisali, u Beogradu, Ugovor o poslovnoj saradnji koji podrazumijeva razmjenu ski-karata ove sezone. Uvezivanje ski-centara regiona, nove investicije, ulaganja u sisteme osnježavanja i mogućnost besplatnog skijanja doprinose podizanju nivoa usluga skijališta i većeg konfora za skijaše.

Direktor Predstavništva R. Srpske u Srbiji, Mlađen Cicović, direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić i direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije, Dejan Ćika

Direktor OC „Jahorina“ Dejan Ljevnaić izjavio je novinarima da je saradnja izazvala veliko oduševljenje i da bi potpisnici ugovora iskreno voljeli da što više skijaša koristi njegove mogućnosti.

„Sve ovo zajedno radimo da bismo podigli kvalitet i ugled naših ski-centara i da se bolje povežemo u regionu. Poznato je da se svi ski-centri u regionu povezuju. Jednostavno pokušavamo da uradimo slično da bi skijašima omogućili konfor“, rekao je Ljevnaić.

On je naglasio da je OC „Jahorina“ u posljednjem periodu unaprijedio ponudu, da sada može da garantuje novi sistem osnježivanja i 120 dana skijanja, te da je danas svečano otvoreno skijanje na olimpijskoj planini.

Direktor Javnog preduzeća „Skijališta Srbije“ Dejan Ćika pojasnio je da je ugovor o saradnji između dva centra već postojao, ali je sada osvježen.

On kaže da „Skijališta Srbije“ podržavaju ovakav oblik regionalne saradnje jer doprinosi razvoju turizma.

„Kopaonik, kao najveću i najpopularniju destinaciju u regionu svake godine posjećuje veliki broj turista iz Republike Srpske. Očekujemo da će naši skijaši koji skijaju na Staroj planini, Kopaoniku, Zlatiboru posjetiti i Jahorinu“, rekao je on.

Ugovor o poslovnoj saradnji OC „Jahorina“ i JP „Skijališta Srbije“ u praksi znači da će svi oni koji kupe ski-pas na Jahorini moći da gratis koriste dva dana skijanja na Kopaoniku, odnosno po tri dana na Staroj planini i Zlatiboru.

Istovremeno vlasnici ski-pasa Kopaonik imaju mogućnost da četiri dana besplatno skijaju na Jahorini, a oni koji imaju ski-pas drugih ski-centara u Srbiji po dva dana.

Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović, koji je prisustvovao potpisivanju na Beogradskom sajmu gdje je u toku „Ekspo zim“, ocijenio je da je danas potpisan ugovor praktičan primjer dobre saradnje privrednih subjekata i turističkih poslanika Srbije i Srpske.

„Ovim ugovorom ćemo obezbijediti da svi oni koji vole zimu imaju priliku da skijaju i u Srpskoj i u Srbiji. Ugovor je osnova da `Skijališta Srbije` i OC `Jahorina` u narednom periodu definišu zajenički turistički proizvod za kojim će moći sigurno da izađu na regionalno, evropsko i svjetsko tržište", rekao je Cicović.

Izvor: RTRS

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2961
Broj pregleda članka : 4660683
Imamo 70 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

07.05.2020.god.
Ruska medicinska pomoć za Republiku Srpsku
Opširnije...
 
11.03.2020.god.
Svečano otvaranje izložbe „Stigla korpusna“ u Domu Vojske Srbije
Opširnije...

Prethodni događaji

09.05.2020.god.
Donacija Ruske humanitarne misije stigla u Republiku Srpsku
Opširnije...
 
06.04.2020.god.
Srbija i Srpska jedinstvene i u ovim teškim trenucima
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму