Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Održan sastanak Turističkih orhanizacija RS i grada Beograda
El. pošta Štampa PDF
18.11.2011. god.
Održan sastanak Turističkih organizacija Republike Srpske i grada Beograda

U četvrtak 17.11.2011.godine, u 12:30 sati, u prostorijama Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, održan je sastanak predstavnika Turističke organizacije Republike Srpske, Turističke organizacije grada Beograda, i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji. Na sastanku su bili prisutni Tihomir Ljubojević, direktor TORS-a i Damjanović Milorad, saradnik u TORS-u, Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije grada Beograda i njegov saradnik Ivan Jočović i predstavnici domaćina i organizatora sastanka Mlađen Cicović, direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji i Mirko Bajić, samostalni stručni saradnik u Predstavništvu.

Predstavništvo RS u Srbiji: Sastanak Turističke organizacije RS i grada Beograda

Na sastanku se razgovaralo o zajedničkoj organizaciji Izložbe najboljih turističkih fotografija Republike Srpske, koja bi nakon Banjaluke trebala da se održi i u Beogradu. Riječ je o izložbi najboljih turističkih fotografija, koje su pristigle po konkursu TORS-a organizovanom povodom obilježavanja dana turizma u Republici Srpskoj i koje su zvanično predstavljene u Republici Srpskoj na manifestaciji „Turizam kroz fotografiju“, koju je TORS organizovao u Banjaluci povodom Svjetskog dana turizma.

TO grada Beograda: g. Veselinov i g. Jočović

Dogovoreno je da se izložba “Turizam kroz fotografiju“ postavi 07. decembra u Info - centru Turističke organizacije grada Beograda, u Knez Mihailovoj broj 6, i da traje do 22. decembra 2011. godine.

Osim ovoga, na sastanku se razgovaralo i o budućoj saradnji ove tri institucije u okviru promocije turistitičke ponude Republike Srpske u Srbiji i grada Beograda u Republici Srpskoj. Dogovorene su konkretne pojedinačne i zajedničke aktivnosti u narednom periodu, koje bi trebale doprinjeti boljoj promociji turističkih potencijala Republike Srpske i grada Beograda.

Sastanku se pridružio i Nikola Andrić sa Beogradskog sajma, i u nastavku se razgovaralo o nastupu Turističke organizacije Republike Srpske na predstojećem 34. Međunarodnom sajmu turizma (ITTFA) koji će se održati u Beogradu od 23.02. – 26.02.2012. godine, i izražena je opredjeljenost Turističke organizacije Republike Srpske da učestvuje na ovoj sajamskoj manifestaciji.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3459
Broj pregleda članka : 13731630
Imamo 182 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader

Najava događaja

01.02.2023.god.
Panel diskusija „Srbi u vihoru novog svijeta“
Opširnije...
 
30.01.2023.god.
U utorak u Predstavništvu - svečano uručenje književnih nagrada „Izvor“
Opširnije...

Prethodni događaji

31.01.2023.god.
Uručene književne nagrade „Izvor“ za najljepšu priču i pjesmu o zavičaju
Opširnije...
 
16.01.2023.god.
U Novom Sadu održano 31. Hercegovačko sijelo
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму