Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Počeli Dani Gradiške u Beogradu
El. pošta Štampa PDF
11.04.2019.god.
Počeli Dani Gradiške u Beogradu

Danas je u 12 časova, otvaranjem štanda Turističke organizacije Gradiška u Кnez Mihailovoj ulici, počela manifestacija Dani Gradiške u Srbiji, u organizaciji Grada Gradiška, i uz saradnju sa Turističkom organizacijom Gradiška, Zavičajnim muzejem Gradiška, Udruženjem likovnih umjetnika Gradiške, Gradskim pozorištem Gradiška i beogradskom opštinom Palilula, i uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji. Na otvaranju je u umjetničkom dijelu programa nastupila pjevačka grupa „Perla“ Кulturno-umjetničkog društva Кolovit iz Gradiške a kroz prezentacije su prikazani turistički i prirodni potencijali Gradiške.

Otvaranju štanda TO Gradiška prisustvovali su Zoran Adžić gradonačelnik Gradiške, Milenko Pavlović, predsjednik skupštine Gradiške i Borislav Maksimović, saradnik za kulturu i prosvjetu u Predstavništvu R Srpske u Srbiji

Otvaranju štanda su prisustvovali Zoran Adžić gradonačelnik Gradiške, Milenko Pavlović, predsjednik skupštine Gradiške i Borislav Maksimović, saradnik za kulturu i prosvjetu u Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji.

Gradonačelnik Adžić je izjavio da će Gradiška kroz multimedijalne prezentacije i promotivne materijale predstaviti istoriju, kulturu, tradiciju i turističke potencijale Gradiške u cilju promocije grada i privlačenja turista.

Manifestacija „Dani Gradiške u Beogradu“ nastavlja se večeras u 18 sati svečanim otvaranjem u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ uz prezentaciju gastronomija Lijevča polja i Potkozarja u organizaciji Turističke organizacije opštine Gradiška, izložbu grafika dr Borislava Šokčevića „Gradiška nekad i sad“ i izložbu slika 15 godina Gradiške kolonije u organizaciji Zavičajnog muzeja Gradiška i Udruženja likovnih umjetnika Gradiška, uz nastup djevojačke pjevačka grupe Perla КUD-a „Кolovit“. Nakon toga u 20 sati na velikoj sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“ predstaviće se Gradsko pozorište Gradiška sa predstavom „Ljubav“.

Nastup pjevačke grupe „Perla“ Кulturno-umjetničkog društva Кolovit iz Gradiške

Za sutra je predviđena prezentaciju turističke ponude na štandu od 11 sati u Кnez Mihailovoj 5, a u 19 sati u Skupštini grada Beograda biće otvorena izložba i promovisan album Građanska Gradiška – „Mali Beograd“ koji kroz zbirke fotografija i razglednica oslikavaju život stanovnika i razvijenost društvenog života Gradiške od početka 20. vijeka do početka Drugog svjetskog rata.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2864
Broj pregleda članka : 4324502
Imamo 72 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

19.02.2020.god.
Turističke organizacije i vinari iz Republike Srpske ove godine na Beogradskom sajmu od 20. do 23. februara
Opširnije...
 
03.02.2020.god.
Promocija knjige Luke Nikolića „Ratna dejstva Užičke vojske 1914. godine“
Opširnije...

Prethodni događaji

05.02.2020.god.
Održana promocija knjige „Ratna dejstva Užičke vojske u 1914. godini“
Opširnije...
 
26.01.2020.god.
U kvizu „Nemanjići“ Bilećani osvojili drugo mjesto!
Opširnije...
Преузмите Билтен