Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Donacija Ruske humanitarne misije stigla u Republiku Srpsku
El. pošta Štampa PDF
09.05.2020.god.
Donacija Ruske humanitarne misije stigla u Republiku Srpsku

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i ambasador Ruske federacije u BiH Petar Ivancov prisustvovali su danas u Banjoj Luci primopredaji medicinske pomoći koju je ruska humanitarna misija preko svog Regionalnog predstavništva za Balkan uputila Republici Srpskoj.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar zdravlja i socijalne zaštite R. Srpske Alen Šeranić i ambasador Ruske federacije u BiH Petar Ivancov na primopredaji medicinske pomoći

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izrazili su zahvalnost za donaciju, koja će biti podijeljena zdravstvenim ustanovama i stanovništvu Republike Srpske. Dodik se istovremeno zahvalio svima koji su pomogli Republici Srpskoj u borbi protiv virusa korona, a posebno Rusiji koja je i ovog puta bila uz srpski narod na ovom prostoru.

Donacija, koja je plod intenzivne saradnje Regionalnog predstavništva ruske humanitarne misije za Balkan i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, obuhvata lijekove široke primjene čija je lista utvrđena u dogovoru s Ministarstvom zdravlja Republike Srpske.

Stigla medicinska pomoć koju je ruska humanitarna misija preko svog Regionalnog predstavništva za Balkan uputila R. Srpskoj

Cilj ove saradnje je doprinos nastojanju da Republika Srpska lakše savlada zdravstvenu krizu izazvanu virusom korona i da pošalje poruku solidarnosti ruskog naroda sa bratskim srpskim narodom.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2964
Broj pregleda članka : 4679012
Imamo 66 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

07.05.2020.god.
Ruska medicinska pomoć za Republiku Srpsku
Opširnije...
 
11.03.2020.god.
Svečano otvaranje izložbe „Stigla korpusna“ u Domu Vojske Srbije
Opširnije...

Prethodni događaji

29.05.2020.god.
Promocija knjige „Portreti najvećih srpskih industrijalaca”
Opširnije...
 
09.05.2020.god.
Donacija Ruske humanitarne misije stigla u Republiku Srpsku
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму