Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Danas je startovala 14. Međunarodna biciklistička trka „Beograd - Banjaluka“
El. pošta Štampa PDF
04.09.2020.god.
Danas je startovala 14. Međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka

Međunarodna biciklistička trka „Beograd - Banjaluka“ startovala je danas u Beogradu i uprkos pandemiji virusa korona okupila oko 100 takmičara iz dvadesetak zemalja: Kazahstana, Kine, Kambodže, Ujedinjenih Arapskih Emirata i petnaestak evropskih država.

Start 14. Međunarodne biciklističke trke „Beograd - Banjaluka“

Biciklisti su uspješno stigli u Bijeljinu, a pobjednik prve etape na putu ka najvećem gradu Republike Srpske je Havijer Kanjelas Sančez iz Španije.

Gradonačelnik Mićo Mićić istakao je da je ponosan jer grad Bijeljina jedanaesti put učestvuje u organizovanju Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banjaluka“.

- Iako je pandemija virusa korona i dalje prisutna, opravdali smo titulu Evropskog grada sporta za 2020. godinu. Utisci su odlični, zahvaljujući prije svega dobroj organizaciji trke i trudićemo se da je u budućnosti učinimo još kvalitetnijom i nastavimo sa promocijom sporta i zdravog načina života – naglasio je Mićić.

Biiciklisti stigli u Bijeljinu

Direktor Trke Vladimir Kuvalja zahvalio je Bijeljincima koji su dočekali bicikliste u centru grada i pružili im podršku na njihovom putu ka cilju.

- Bilo je veličanstveno, od prepunog Beograda, preko Obrenovca i Šapca, a vožnja koju su biciklisti priredili za stanovnike Bijeljine po ulicama u centru grada potvrđuju koliko ovakvi događaji mogu da doprinesu promociji samih lokalnih zajednica. Nadam se da će ovakvi dočeci biti nastavljeni i narednih dana, sve do Banjaluke – naveo je Kuvalja.

Nastavak druge etape trke planiran je za sutra, 5. septembra, kada će biciklisti krenuti iz Semberije ka Vlasenici, a potom od Brčkog prema Tesliću.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3402
Broj pregleda članka : 12659986
Imamo 329 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

13.09.2022.god.
Sutra svečano zatvaranje manifestacije Dani Srpske u Srbiji 2022.
Opširnije...
 
12.09.2022.god.
Sutra u Nišu, Subotici i Novom Sadu „Dani Republike Srpske”
Opširnije...

Prethodni događaji

15.09.2022.god.
Svečano zatvorena manifestacija Dani Srpske u Srbiji
Opširnije...
 
15.09.2022.god.
Promovisan Rječnik srpskogа jezika za ijekavski izgovor
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму