Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Počeo 2. Kongres privrednika srpskih krajeva
El. pošta Štampa PDF
16.12.2020.god.
Počeo 2. Kongres privrednika srpskih krajeva

Danas je, putem interneta na sajtu www.srpskikrajevi.rs, počeo sa radom 2. Kongres privrednika srpskih krajeva u organizaciji Udruženja „Srpski krajevi“ iz Novog Sada, a u partnerstvu sa Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji.

Prvog dana kongresa je stavljen akcenat na predstavnike institucija. Njihove osnovne informacije i prezentacije su postavljene na sajtu, a linkovima vas vode do detaljnijih sadržaja. (Pogledajte na https://www.srpskikrajevi.rs/kongres/registar)

U samom registru kongresa možete vidjeti zaista relevantne predstavnike institucija Republike Srbije, Republike Srpske, AP Vojvodine i većinski srpskih opština iz Federacije BiH. Pored Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, koji je partner ovog projekta, mogu se vidjeti podaci i prezentacije Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske, Uprave za dijasporu i Srbe u regionu MSP Republike Srbije, Turističke organizacije Republike Srpske, Privredne komore Vojvodine, Privredne komore Republike Srpske, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine, Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, Područne privredne komore Banja Luka itd.

Opštine koje učestvuju na kongresu su Drvar, Glamoč, Bosansko Grahovo, Jezero, Istočni Drvar i Petrovac (Drinić) i njihove osnovne podatke i prezentacije možete pronaći na sajtu Srpski krajevi. Posebno preporučujemo da pogledate predstavljanje Turističke organizacije Republike Srpske i opštine Jezero koje smatramo najzanimljivijima, a neke od video materijala možete pogledati i na You tube kanalu Srpski krajevi.

Drugog dana održavanja kongresa više prostora će dobiti predstavnici privrednika, dok će treći dan biti posvećen civilnom sektoru, odnosno udruženjima.

Sadržaji ovog kongresa se dopunjavaju svakog dana.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3239
Broj pregleda članka : 9163988
Imamo 189 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

08.10.2021.god.
Promocija Olimpijskog centrа Jahorina u Novom Sadu
Opširnije...
 
08.10.2021.god.
Počinje jubilarni „Šopen fest"
Opširnije...

Prethodni događaji

13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića
Opširnije...
 
12.10.2021.god.
Svečano otvoren „Šopen fest“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму