Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Održani sportski susreti ratnih vojnih invalida Trebinja i Beograda
El. pošta Štampa PDF
03.06.2023.god.
Održani sportski susreti ratnih vojnih invalida Trebinja i Beograda

U Beogradu održani tradicionalni sportski susreti ratnih vojnih invalida Trebinja i Beograda

Tradicionalni sportski susreti ratnih vojnih invalida Trebinja i Beograda održani su danas u glavnom gradu Srbije, gdje su takmičari u sportskom ribolovu i streljaštvu odmjerili snage na obali Save i na strelištu Doma RVI.

Takmičarima su uručene nagrade na svečanosti kojoj je prisustvovao Mlađen Cicović, šefa Predstavništva R. Srpske u Srbiji

Nagrade najuspješnijim takmičarima uručene su u restoranu „Otard“ na svečanosti u prisustvu Mlađena Cicovića, šefa Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, koje finansijski i organizaciono podržava ovu manifestaciju.

Takmičenje članova Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Novi Beograd i Sportskog udruženja RVI „Leotar“ iz Trebinja

Članovi Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Novi Beograd i Sportskog udruženja RVI „Leotar“ iz Trebinja istakli su da su se i na šesnaestoj po redu manifestaciji, koja je počela juče, a završava se sutra, družili, takmičili i evocirali uspomene, zajedno sa kolegama iz Kragujevca, koji su im se ove godine pridružili.

Nagrade su dodeljene takmičima u ribolovu

Trebinjac Pero Mišeljić, koji se takmičio u ribolovu i zajedno sa dvojicom sugrađana predstavljao SU RVI „Leotar“, rekao je da su susreti koji se naizmjenično održavaju u Trebinju i Beogradu ponovo opravdali svrhu, jer su se učesnici zajedno prisjetili ratnih godina i svojih poginulih drugova.

Mlađen Cicović, šef Predstavništva R. Srpske u Srbiji sa Drapić Đokom, koji je osvojio prvo mjesto u streljaštvu, Smiljanić Duškom, drugo mjesto i Bodiroga Momčilom, treće mjesto

Momčilo Bodiroga iz Streljačkog kluba SU RVI „Leotar“, koji je na današnjem takmičenju u gađanju vazdušnom puškom osvojio treće mjesto, poručio je da mu je izuzetno drago što su se on i članovi ekipe iz Trebinja vidjeli sa svojim kolegama iz Beograda i Kragujevca.

„Ova manifestacija je za svaku pohvalu, što su prepoznali Ministarstvo sporta Republike Srpske i Grada Trebinja, koje nam daje punu podršku“, naveo je Bodiroga.

Cicović je istakao da ova manifestacija Sportski susreti ratnih vojnih invalida zauzima posebno mjesto u programu Predstavništva

Šef predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović rekao je da ova manifestacija zauzima posebno mjesto u programu Predstavništva, koje je podržava gotovo od samog početka.

„Ove susrete podržavamo zato što podstiču i jačaju saradnju populacije o kojoj mi kao država i društvo moramo posebno voditi računa, jer su to ljudi koji su bili spremni dati svoje živote za odbranu našeg naroda u BiH i stvaranje Republike Srpske“, istakao je Cicović.

Mlađen Cicović, primio je Zahvalnicu za podršku koju Predstavništvo R. Srpske u Srbiji pruža odrćžavnju Sportskih susreta

Ukazujući da su ratni vojni invalidi dijelove svog tijela ugradili u temelje Republike Srpske, Cicović je rekao da Predstavništvo daje pun doprinos da tim ljudima omogući da se osjećaju u skladu sa njihovim zaslugama.

„I njima i nama su bitni i rezultati, a mi ovom manifestacijom upotpunjujemo svoj program na podsticanju i jačanju veza između Republike Srpske i Srbije“, zaključio je Cicović.

Cilj susreta je da se podstakne human odnos okruženja prema korisnicima programskih sportsko-rekreativnih aktivnosti osoba sa invaliditetom

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3617
Broj pregleda članka : 15716178
Imamo 138 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader

Najava događaja

30.09.2023.god.
Počinje 12. Beogradski Šopen Fest
Opširnije...
 
25.09.2023.god.
Sutra u Nišu svečano zatvaranje manifestacije „Dani Srpske u Srbiji 2023.“
Opširnije...

Prethodni događaji

28.09.2023.god.
Ministar Кošarac u posjeti Predstavništvu Republike Srpske U Srbiji
Opširnije...
 
26.09.2023.god.
U Narodnom pozorištu u Nišu svečano zatvoreni 11. „Dani Srpske u Srbiji“
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму