Tribina u Beogradu: „Dekonstruk-cija mitova o sarajevskom suživotu i genocidu u Srebrenici“

El. pošta Štampa PDF

 

- U Sarajevu je stradalo više Srba nego što je muslimana u Srebrenici! Ta istina mora doći do svakog čoveka na ovom prostoru, jer su Amerika i Evropa pokušale da proglase Republiku Srpsku za genocidnu preko laži - preuveličavanjem stradalih muslimana u Srebrenici, a umanjujući broj ubijenih Srba u Sarajevu. Za tu istinu moramo da se borimo stalno i svuda da bismo konačno zaustavili zapadnu kampanju satanizacije Srba - poručeno je sa današnje tribine „Dekonstrukcija mitova o sarajevskom suživotu i genocidu u Srebrenici“, održane u beogradskom Pres centru UNS-a, u organizaciji informativno-političkih portala „Sve o Srpskoj“ i „Fakti“, a uz podršku Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Za domaću i inostranu javnost, iscrpne argumentacije ovih stavova, poslije uvdone besjede Mlađena Cicovića, šefa Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, izložili su: srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednik Nezavisne međunarodne komisije za Sarajevo Rafael Izraeli i član te komisije Darko Tanasković, zatim predsednik Nezavisne međunarodne komisije za Srebrenicu Gideon Grajf, potpredsednik Skupštine opštine Srebrenica Radomir Pavlović, direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić, advokati Branko Lukić i Goran Petronijević, balističar Mile Poparić i kolumnista portala SOS - politički analitičar Aleksandar Pavić i profesor u penziji Nenad Kecmanović.

Kompletan snimak tribine „Dekonstrukcija mitova o sarajevskom suživotu i genocidu u Srebrenici“ možete vidjeti... OVDJE

Reportažu sa tribine „Dekonstrukcija mitova o sarajevskom suživotu i genocidu u Srebrenici“ možete vidjeti... OVDJE

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3255
Broj pregleda članka : 9635180
Imamo 307 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

06.12.2021.god.
Potpisivanje Memoranduma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske u oblasti diplomatskog obrazovanja
Opširnije...
 
03.12.2021.god.
Tribina „Republika Srpska – vraćanje otetih ustavnih nadležnosti“
Opširnije...

Prethodni događaji

08.12.2021.god.
Tribina „Republika Srpska – vraćanje otetih ustavnih nadležnosti“: Srpska će se politički odbraniti
Opširnije...
 
26.11.2021.god.
Filigranska plaketa festivala Predstavništvu Srpske u Srbiji
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму