Početna O nama

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji

El. pošta Štampa PDF

O nama


Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar despota Stefana 4/IV.


Predstavništvo je osnovala Vlada Republike Srpske s ciljem da za interese i potrebe Republike Srpske obavlja poslove na unapređenju ekonomske, naučno-tehničke, kulturne, socijalne, informativne, prosvjetne, sportske i druge saradnje sa subjektima u Republici Srbiji, uključujući i poslove koji se odnose na sprovođenje Sporazuma o uspostavljanju specijalnih paralelnih odnosa između Republike Srpske i Republike Srbije.
Misija

Osnovna težnja Predstavništva je ostvarivanje i razvoj ukupne institucionalne i druge saradnje između Republike Srpske i Republike Srbije.


Predstavništvo teži da postane reprezentativan privredno-kulturni centar Republike Srpske u Srbiji koji predstavlja i promoviše sve potencijale i resurse Republike Srpske.


Želja nam je da naše prostorije postanu mjesto gdje će se okupljati privrednici, umjetnici i drugi djelatnici koji su zainteresovani za jačanje i obogaćivanje saradnje, kako bi zajedničkom energijom i radom doprinijeli boljem životu i razumijevanju između svih građana i naroda Srbije i Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 2191
Broj pregleda članka : 1993718
Imamo 94 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

23.10.2017.god.
Patrijarh Irinej na promociji projekta o stradanju srpskog naroda „Dušu nisu ubili“
Opširnije...
 
20.10.2017.god.
Ministar Malešević u ponedjeljak otvara reprezentativni nastup Republike Srpske na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
Opširnije...

Prethodni događaji

22.09.2017.god.
Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović sinoć u Novom Sadu svečano zatvorila manifestaciju „Dani Srpske u Srbiji“, odmah potom počele pripreme za „Dane Srpske u Srbiji“ 2018.
Opširnije...
 
22.09.2017.god.
Godišnji susret lidera Srpske i Srbije juče u Beogradu u okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“
Opširnije...
Преузмите Билтен