Početna O nama

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji

El. pošta Štampa PDF

O nama


Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar despota Stefana 4/IV.


Predstavništvo je osnovala Vlada Republike Srpske s ciljem da za interese i potrebe Republike Srpske obavlja poslove na unapređenju ekonomske, naučno-tehničke, kulturne, socijalne, informativne, prosvjetne, sportske i druge saradnje sa subjektima u Republici Srbiji, uključujući i poslove koji se odnose na sprovođenje Sporazuma o uspostavljanju specijalnih paralelnih odnosa između Republike Srpske i Republike Srbije.
Misija

Osnovna težnja Predstavništva je ostvarivanje i razvoj ukupne institucionalne i druge saradnje između Republike Srpske i Republike Srbije.


Predstavništvo teži da postane reprezentativan privredno-kulturni centar Republike Srpske u Srbiji koji predstavlja i promoviše sve potencijale i resurse Republike Srpske.


Želja nam je da naše prostorije postanu mjesto gdje će se okupljati privrednici, umjetnici i drugi djelatnici koji su zainteresovani za jačanje i obogaćivanje saradnje, kako bi zajedničkom energijom i radom doprinijeli boljem životu i razumijevanju između svih građana i naroda Srbije i Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine.

 
Поставите питање
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 5
Sadržaj : 947
Broj pregleda članka : 491528
Imamo 28 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

12.09.2014.god.
Izložba arhivskih dokumenata "Mlada Bosna i Sarajevski atentat"
Opširnije...
 
09.09.2014.god.
Srijeda, 10. septembar – sedmi završni dan manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ u Novom Sadu
Opširnije...

Prethodni događaji

11.09.2014.god.
Završeni Dani Srpske u Srbiji 2014.
Opširnije...
 
10.09.2014.god.
Dani Srpske u Srbiji, šesti dan – Drvo prijateljstva u parku Milutina Milankovića i promocija knjige u Zadužbini Ilije M. Kolarca
Opširnije...
Преузмите Билтен