Početna Aktuelnosti Prethodni događaji Pijanistički resital Arsena Čarkića
El. pošta Štampa PDF
13.10.2021.god.
Pijanistički resital Arsena Čarkića

Pijanista Arsen Čarkić, profesor na Akademiji umjetnosti u Banjoj Luci, održao resital u sali Skupštine Grada Beograda

Drugog dana (12.10.2021.) Šopen festivala u sali Skupštine Grada Beograda, profesor na Akademiji umjetnosti u Banja Luci Arsen Čarkić održao je pijanistički resital.

Deseto festivalsko izdanje Šopen festa u sali Skupštine Grada Beograda

„Zadovoljstvo mi je sto sam bio učesnik jubilarnog Šopen festa. Desetogodišnja tradicija ovog praznika muzike pokazatelj je ne samo odlične organizacije, već i interesovanja publike koja prepoznaje kvalitetne umjetničke sadržaje - rekao je Arsen Čarkić nakon koncerta.

Predstavnik iz R. Srpske -  pijanista Arsen Čarkić, profesor na Akademiji umjetnosti u Banjoj Luci, posebnu zahvalnost izražava šefu Predstavništva, g. Mlađenu Cicoviću, na pomoći umjetnicima iz R. Srpske

Čarkić je dodao da je sjajno što Predstavnistvo Republike Srpske u Srbiji podržava umjetničke događaje ove vrste, čime promoviše kulturu Republike Srpske. Posebnu zahvalnost izražavam šefu Predstavništva, gospodinu Mlađenu Cicoviću, koji u svakoj prilici pruža nesebičnu podršku umjetnicima iz Republike Srpske.

Milenija Reljić osnivač i umjetnički direktor Beogradskog Šopen festa, Anja Vukelić, saradnik u Predstavništvu R. Srpske u Srbiji i pijanista Arsen Čarkić sa suprugom Jovanom Čarkić

Publika će na „Šopen festu“ biti u prilici da čuje i vidi još jednog predstavnika iz Republike Srpske, mladi banjalučki pijanista Кonstantin Кosanović nastupiće u okviru programa „Podijum mladih talenata“ 15. oktobra u 19.00 u Galeriji Artget, Кulturnog centara Beograd.

„Šopen fest“ organizuje udruženje „Кreartiva" iz Beograda sa Ambasadom poljske kao pokroviteljem i Ministarstvom za kulturu i informisanje Republike Srbije kao generalnim sponzorom, uz podršku Grada Beograda, Кulturnog centra Beograda, Muzičke omladine Novog Sada, Galerije Matice Srpske u Novom Sadu, Muzičkog centra Кragujevac, Spomen parka „Кragujevački oktobar", Prve privatne muzičke škole „Eva mjuzik" i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

 
Курсна листа ЦБ БиХ
Бањалучкa берзa
Београдска берза
Članovi : 4
Sadržaj : 3255
Broj pregleda članka : 9635437
Imamo 540 gostiju na mreži
Преузмите Adobe Reader
Преузмите Adobe Flash Player

Najava događaja

06.12.2021.god.
Potpisivanje Memoranduma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske u oblasti diplomatskog obrazovanja
Opširnije...
 
03.12.2021.god.
Tribina „Republika Srpska – vraćanje otetih ustavnih nadležnosti“
Opširnije...

Prethodni događaji

08.12.2021.god.
Tribina „Republika Srpska – vraćanje otetih ustavnih nadležnosti“: Srpska će se politički odbraniti
Opširnije...
 
26.11.2021.god.
Filigranska plaketa festivala Predstavništvu Srpske u Srbiji
Opširnije...
Преузмите Билтен
Пратите нас на Фејсбуку
Пратите нас на Инстаграму