Подстицај међусобне сарадње и промоција привредних субјеката из Републике Српске и Србије

  1. Почетна
  2. Подстицај међусобне сарадње и промоција привредних субјеката из Републике Српске и Србије

Циљ овог пројекта је повезивање компанија које су заинтересоване за успостављање и проширење сарадње са фирмама из Републике Српске и компанија из Републике Српске које желе да пласирају своје производе и услуге на тржиште Србије, тј. брже и лакше проналажење пословних партнера: инвеститора, дистрибутера, купаца, коопераната, представника, партнера за формирање мешовите фирме и др.

 

У оквиру овог пројекта Представништво ће пружати подршку пословним људима и фирмама, прикупљати информације о понуди и потражњи роба и услуга и, у складу са потребама, огранизовати пословне сусрете између заинтересованих компанија и инвеститора из Србије и Републике Српске.

Позивамо све фирме које су заинтересоване да успоставе и унаприједе сарадњу са фирмама из Републике Српске односно Србије, да попуне одговарајући упитник и да се представе у нашем електронском каталогу.

Фирме из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ које су заинтересоване за сарадњу са фирмама из СРБИЈЕ треба да попуне online Упитник за фирме из Републике Српске.

Фирме из СРБИЈЕ заинтересоване за сарадњу са фирмама из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да попуне online Упитник за фирме из Србије.

Погледајте Каталог фирми из Републике Српске

које су заинтересоване за проналажење пословног партнера из Србије

У припреми је Каталог фирми из Србије које су заинтересоване за проналажење пословног партнера из Републике Српске

Погледајте и привредне регистре из Републике Српске и Србије

Изборник